Direct naar navigatie

 1. Aankondiging vernieuwing Babberspolder-Oost

  Aankondiging vernieuwing Babberspolder-Oost (2008)

  De aankondiging van de vernieuwing/renovatie van de wijk Babberspolder-Oost. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 2. Babberspolder, aankondiging 'nieuwe winkelhotspot'

  Babberspolder, aankondiging 'nieuwe winkelhotspot' (2012)

  De aankondiging van de bouw van 'De nieuwe woon- en winkelhotspot voor Vlaardinger-Ambacht' aan de Van Hogendorplaan in de Babberspolder. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 3. Babberspolder, renovatie Van Hogendorplaan

  Babberspolder, renovatie Van Hogendorplaan (2010 - 2011)

  De Van Hogendorplaan in de Babberspolder ter hoogte van de Rotterdamseweg, zuidwaarts gezien. Deze wijk werd (gedeeltelijk) gesloopt om plaats te maken voor nieuwbouw.

 4. Vulcaanhaven, bedieningshuis overslagkranen

  Vulcaanhaven, bedieningshuis overslagkranen (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw. Op de foto een bedieningshuis van een kraan, wachtend op de sloop.

 5. Sloop overslagkranen in de Vulcaanhaven

  Sloop overslagkranen in de Vulcaanhaven (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw.

 6. Sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven

  Sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019, gezien vanaf de DFDS-Norfolk Line (voorgrond). Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw.

 7. Vulcaanhaven, de sloop van overslagkranen

  Vulcaanhaven, de sloop van overslagkranen (2019)

  De sloop van de overslagkranen in de Vulcaanhaven in mei 2019. Deze kranen waren voorheen van Havenbedrijf Vlaardingen-Oost en later o.a. van het overslagbedrijf Frans Swartouw. Op de achtergrond een veerboot van DFDS (voorheen Norfolk Line).

 8. Seringenstraat, hoofdgebouw voormalige Sint Barbaraschool

  Seringenstraat, hoofdgebouw voormalige Sint Barbaraschool (2016)

  Het hoofdgebouw van de voormalige Sint Barbaraschool aan de Seringenstraat, noorwaarts gezien. De gebouwen zijn 2019 gesloopt.

 9. Seringenstraat, gevelsteen voormalige Sint Barbaraschool

  Seringenstraat, gevelsteen voormalige Sint Barbaraschool (2016)

  De gevelsteen in het hoofdgebouw van de voormalige Sint Barbaraschool aan de Seringenstraat. De gebouwen zijn 2019 gesloopt.

 10. Park 't Nieuweland, nieuwbouwflats

  Park 't Nieuweland, nieuwbouwflats (2019 - 2019)

  Nieuwbouwflats bij de Van Maanenstraat in het Park 't Nieuweland, noordwaarts gezien vanaf het Trimpad in de gerenoveerde Babberspolder.